Projectcargo

Haven Oostende beschikt over voldoende terminals waar project cargo uit Vlaanderen of elders kan toekomen en vertrekken. Project cargo is alles wat buitenmaats en zwaar is, zoals turbines, toren, spoorwagons of componenten voor de offshore windindustrie.

Project cargo in deze levendige haven in Vlaanderen

De haven heeft voldoende ruimte beschikbaar voor watergebonden industriële activiteiten. Alles wat groot en zwaar is, kan Haven Oostende binnenkomen. Er zijn verschillende terminals beschikbaar voor project cargo projecten uit Vlaanderen of elders ter wereld. De REBO zwaarlast terminal is een unieke terminal met rechtstreekse toegang tot open zee. Deze terminal heeft een draagvermogen van 20 t/m² en is dus een uiterst geschikte stockageplaats voor grote en zware stukgoederen.

waterway connection
Port entrance

Vlotte verbinding en toptransport

De haven is goed ontsloten via weg, water en spoor en is dus ideaal gelegen om project cargo te transporteren door heel Vlaanderen. Ervaren werknemers verzorgen het zware en secure laden en lossen van project cargo in Vlaanderen. Het laden en ontladen van goederen gebeurt in de REBO zwaarlast terminal via een roll-on roll-off ponton met een draagkracht van 650 ton.

Kom alles te weten over project cargo in Vlaanderen

Wil jij graag meer te weten komen over project cargo in Vlaanderen of ben je op zoek naar een uitdagende job in deze sector? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Haven Oostende door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@portofoostende.be. Wie weet sta jij binnenkort wel mee in voor de verwerking van project cargo in Vlaanderen.