Bulk cargo in Vlaanderen

Bulk cargo uit Vlaanderen of vanuit elders in de wereld zijn losse goederen of stukgoederen die binnenkomen in Haven Oostende en die van hieruit naar verschillende bedrijven getransporteerd worden. De haven is goed gelegen en makkelijk bereikbaar via de weg, het spoor en het water; wat transport eenvoudig maakt. Het is dus de ideale vestigingsplaats voor bedrijven die watergebonden industriële activiteiten uitvoeren.

Bulk cargo transporteren vanuit Vlaanderen

Op vlak van bulk cargo in Vlaanderen, zijn zand en grint de bulkgoederen die het vaakst binnenkomen in Haven Oostende. Betonbedrijven en de bouwsector verwerken deze losse grondstoffen. Daarnaast komen ook nog hout en andere goederen regelmatig binnen. Er wordt dus dagelijks bulk cargo gelost op de kade van deze levendige haven in Oostende, Vlaanderen. Hiernaast beschikt de haven ook over een volwaardige breakbulk terminal.

waterway connection
Port entrance

Sta mee in het voor het transport van bulkgoederen

Heb jij een bedrijf in Vlaanderen dat handelt in losse grondstoffen en ben je op zoek naar een nieuwe, interessante vestigingsplaats waar je bulk cargo eenvoudig transporteert? Of heb je vragen over project cargo? Wacht dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van Haven Oostende door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@portofoostende.be. Wij helpen je zo snel mogelijk verder en wie weet sta jij binnenkort mee in voor het transport van bulk cargo in Vlaanderen.