Haven Oostende verwelkomt Business Development Director

Steve Declercq start op 1 januari 2022 in Haven Oostende als Business Development Director ter versterking van het commerciële team. Hij startte zijn carrière bij rederij CAST, waar hij verschillende sales- en marketingfuncties uitoefende in binnen- en buitenland. Later vulde hij diverse commerciële directiefuncties in, in de logistieke wereld bij onder andere CMA CGM, het sleepvaartbedrijf URS (nu Boluda) en DuisPort Agency. De laatste vijf jaar werkte Steve Declercq als Chief Business Officer bij DP World in Antwerpen. Hij brengt zodoende een schat aan bijna 30 jaar commerciële maritieme ervaring met zich mee.

Als geboren en getogen Oostendenaar betekent dit voor Steve Declercq een terugkeer naar zijn geboortestad, waar hij opgroeide en ook supportert voor zijn favoriete voetbalploeg KV Oostende. Hij behaalde zijn diploma internationale marketing aan de Hogeschool Gent en volgde daarna met succes het International Management Programme aan de Vlerick Business School. De kennis die Steve Declercq meebrengt uit zijn gehele loopbaan zal nieuwe perspectieven bieden in de verdere ontwikkeling van Haven Oostende.

Steve-Declercq

De voorbije jaren is Haven Oostende erin geslaagd nieuwe en innovatieve bedrijven aan te trekken. Op die manier werd veel werkgelegenheid en trafiek gecreëerd. Dit pad wil men verder bewandelen door nieuwe maritieme trafieken aan te trekken, waarvoor nu een Business Development Director is aangeworven. Het haventeam heet Steve Declercq van harte welkom en wenst hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

Share