loading

Show info

A.G. Port of Oostende
Slijkensesteenweg 2
8400 Oostende (Belgium)

Published  Tue, 01/31/2017 - 11:12

Belgian Offshore Days 2017

Haven Oostende steunt Belgian Offshore Cluster en werkt daarom mee aan de organisatie van de derde editie van de Belgian Offshore Days.

De beurs brengt de belangrijkste spelers samen uit de offshore wind business en gaat door op woensdag 29 en donderdag 30 maart 2017 in Oostende.

Het B2B event voor bedrijven actief in de offshore wind industrie groeit dit jaar uit tot een tweedaags event. 30 standhouders lichten er op de eerste dag (29 maart) hun activiteiten en aanbod voor de windparken in de Noordzee toe. Deze dag is voorbehouden voor concessiehouders van de Belgische, Franse, Britse en Duitse windparken. Op de tweede dag (30 maart) is de beurs vrij toegankelijk voor professionelen. Registreren kan op www.belgianoffshoredays.be.

Belgian Offshore Days wordt georganiseerd door de vzw Belgian Offshore Cluster (BOC) en is aan zijn derde editie toe. Vorig jaar mocht Belgian Offshore Days 250 bezoekers ontvangen. Het aantal standhouders is dit jaar bijna verdubbeld. Dit jaar wordt eveneens een internationaal publiek uitgenodigd. Daarom verwacht de organisatie op deze editie een nog grotere opkomst.

Het concept ‘Belgian Offshore Days’ geeft de offshore windenergiesector een gezicht en stimuleert samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven.

Share it: